2011. március 27., vasárnap

Az első scrapbook oldalam - Mosoly

Az első alkotását általában senki sem felejti el… Emlékszem az első képeslapomra és az első esküvői meghívómra. Az évek során sok mindent készítettem, legtöbbjükre még tisztán emlékszem. Tervben van, hogy újra elkészítem és bemutatom őket. Soknál sajnálom, hogy nem örökítettem meg fényképpel és soknál visszaemlékezve jobb is, hogy ezt nem tettem. :-)

Azért néha jó lenne visszanézni, hogy mennyit fejlődtem, milyen irányba változott a stílusom, de ez legyen majd egy másik bejegyzés témája.

Ez a pár sor az első scrapbook oldalamról szól, melyet tegnap készítettem el. A képek tavaly készültek Olaszországban. Szeretek sorozatfelvételeket készíteni, ez a oldal is ennek az eredménye. Az én kicsi Kedvesem látható rajtuk, imádom ezeket a képeket, így egyben biztos voltam együtt szeretném felhasználni őket. Az oldal készítése során, rengeteg ötlet jutott még az eszembe, így úgy gondolom, nem fog problémát okozni a következő oldal elkészítése sem, csak tudjak rá időt szakítani.

2 megjegyzés:

  1. Jó ez a visszatekintés az első oldalra! Én szívesen megnézném azokat az oldalakat is, amelyek e hobbi kezdetekor készültek a világon! :-)))

    VálaszTörlés
  2. Üdv a scrap világában.Jó a nyitás:)

    VálaszTörlés