2011. június 12., vasárnap

Souvenir Post Card avagy Üdvözlet Jesolo-ból

Még el sem kezdődött a nyár és nekünk már véget is ért a nyaralás :-) Olaszországban pihentünk a napfényes Jesoloban. A 14 km hosszú tengerparton, napsütésben, homokban és vízben nem volt hiány, de tapasztalatból tudtam szükségem lesz egy kis hobbizásra is. Úgy gondoltam saját készítésű üdvözlőlappal lepem majd meg a családomat. Ezért a csomagokból nem hiányozhatott egy pár előre kivágott papírmotívum, kinyomtatott üdvözlőlap alap és ragasztó.

Motívumok
A fényképek már ott készültek, amiket egy polaroid mini nyomtató keltett életre. Az előhívott kép hátoldala öntapadós, így a felragasztással sem kellett bajlódni.

A sima fehér papírral nem tudtam megbarátkozni. Szerencsémre egy ingyenes jó nagy méretű újságban volt egy oldal amin homokszemek voltak lefényképezve, ezt használtam fel háttérnek. Az üdvözlőlap széleit ragasztótoll segítségével igazi homokkal díszítettem.
Ragasztótoll és egy kis homokEz a kép hajnalban készült, vártuk a napfelkeltét - ezzel szeretném utólag is
Üdvözletemet küldeni Neked kedves olvasóm.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám!

3 megjegyzés:

  1. Hogy ezek milyen fantasztikus ötletek Dina!!! Nagyon tetszenek a képeslapok! Gyönyörű helyen pihentetek, ismerem Olaszország ezen részét!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon kedvesek vagytok. Thx az üdvözletet.Még nem voltunk arra de elrakom a lehetőségek közé.

    VálaszTörlés
  3. ááááááá! ez egy vérbeli scrapper-kreatívoskodó hozzáállása! nagyon jók lettek és ötletesek!

    VálaszTörlés