2011. március 21., hétfő

Bonbon

Mi is lehetne kedvesebb ajándék, mint amit saját kézzel készítünk el?
Ezek a finomságok, valóban szívvel, kézzel készültek, megfűszerezve az ajándékozottak stílusával.

Születésnap és névnap alkalmából készítettem mandulával, mogyoróval, makadámdióval és tönkölybúza golyócskákkal töltött diabetikus és bio csokoládé bonbont.

Elkészítésük igen egyszerű, kell hozzá egy szilikon öntőforma, finomságok a töltelékhez és persze sok-sok csokoládé. Míg hűltek a kis boldogságot hozó szívecskék, nekiláttam a dobozok elkészítéséhez.

Én általában a letisztultabb-egyszerűbb stílust képviselem, így az elkészült ajándékok is ezt tükrözik. A papírszalagok mágnessel záródnak, így a már megtöltött fadobozkákat egy pillanat alatt fel lehet díszíteni.

Az ünnepelteknek nagyon tetszett és remélem ízlett is :-)
Íme az eredmény:

2 megjegyzés:

  1. Őőőő....őőőőőőő
    Jaj de messze van még az Én szülinapom!!! :(
    Nem csak a bon-bonok irigylésre méltóak, hanem a csomagolás is. Rendkívül ízléses és gyönyörű!!!

    VálaszTörlés
  2. Hogy ez milyen fantasztikus ötlet! Sajnos nekem múlt héten volt a szülinapom :-( :-)))) Gyönyörűek lettek! A szilikonforma hol kapható?

    VálaszTörlés